Haar

In mijn knipsalonnetje kunt u terecht voor wassen, knippen en föhnen. Ik werk alleen met fantastische haarproducten, waaronder, Antoine pour Toi en Barberstation.

Dit alles natuurlijk onder het genot van een kopje koffie!

Winnaar Gold Award

Haar & Wonderwaar is Gold Award winnaar van de Verkiezing van de Leukste Kapper en Kapsalon geworden en daar ben ik ontzettend trots op.

Antoine Pour Toi

Antoine Pour Toi is een eigenzinnig en autonoom label gemaakt door en voor kappers. Een compacte lijn met uitsluitend hoogwaardige en exclusieve producten. Producten die onderling te combineren zijn, waardoor nieuwe eigenschappen ontstaan.

Een label dat natuurlijk zo natuurlijk mogelijk is. Veel gebruikt worden ingrediënten als de kastanje en de walnoot.

Barberstation

The Barberstation heeft een eigen productenlijn ontwikkeld. Made in Holland. For the real gentlemen, en gasten met attitude.

Barberstation Matte is een stevige clay voor een messy, nonchalante look met veel textuur of extreem volume met een matte afwerking. Bijvoorbeeld ook geschikt voor een dry pompadour.

Barberstation Pomade geeft je haar een medium stevige hold, veel glans en heeft een heerlijk frisse geur. Geschikt voor alle old school kapsels, zoals o.a. de pompadour.