Haar & Wonderwaar logo

Over mij

Hoi, ik ben Gerrie van den Wildenberg.

Ik heb geen heel speciaal talent, ik ben slechts nieuwsgierig!

Ik ben trots op wat ik doe en graag wil ik andere mensen inspireren. Als je ’s morgens wakker word heb je 2 keuzes: ga terug naar bed met je hoofd onder de dekens, of word wakker en ga je dromen achterna.

Als kind wilde ik kapper worden en moeder. Op mijn 21e was ik het allebei en op mijn 25e moeder van 3 kinderen. Toen de kinders opgroeiden ben ik allerlei creatieve cursussen gaan doen. Hierna een opleiding tot creatief bezigheidsbegeleidster, waar ik vervolgens 15 jaar een erg leuke baan in de gezondheidszorg heb gehad. Ook in deze baan gold voor mij lange tijd: als je doet wat je leuk vindt hoef je niet meer te werken. Toen ik dit niet meer kon voelen was mijn reis even iets minder aangenaam. Ik stopte ermee en ging verder met mijn reis om te ontdekken hoe verder.

Sjamanen, detox reizen, spirituele omzwervingen, intense familie maanden, mooi kappersbaantje, prettige inzichten en zeven kleinkinderen verder kan ik zeggen: Wow, wat fijn dat je paadje soms hobbelt.

Ik heb vanaf 29 juli 2017 mijn eigen ‘haar & wonderwaar’. Een heel klein uniek monumentaal pandje in het centrum van Nuenen. Al mijn oude liefdes in 1 winkeltje. Knipsalon, eigen creaties van dromenvangers en keramieken schalen, werk van speciale mensen, leuke en gezellige woonaccessoires, oud en nieuw door elkaar, een heerlijk ruikend bakje koffie, allerlei verschillende wierookjes en olietjes en prachtige mensen op mijn pad. Met veel liefde van mijn gezin, familie en dierbare mensen die me hierin steunen en stimuleren.

 

Samen met mijn dochter Annemijn hebben we ook een prachtige webshop neergezet.

Annemijn is getrouwd, moeder van 2 meisjes, werkt 24 uur en houd daarnaast met veel liefde en plezier de webshop bij. Samen zoeken wij naar fijne en mooie schatten die echt bij ons passen om deze vervolgens te versturen naar een nieuw thuis.

Voel je thuis in onze schattenkamer, voel je vrij en; Geniet van onze wonderwaar!

IK HEB GEEN SPECIAAL TALENT, IK BEN SLECHTS NIEUWSGIERIG!

Gerrie