Haar & Wonderwaar logo

Wonderwaar

Ik creëer onweerstaanbare schatten met een vrije geest en een positieve sfeer. Ik geloof erin dat het de kleine dingen zijn die het meest betekenen, dat vriendelijkheid er echt  toe doet, dat je altijd jezelf moet zijn, moet doen waarvan je houdt en moet proberen de wereld een beetje mooier te maken. Ik noem mijn producten schatten omdat het dingen zijn waar je blij van wordt, die je niet kunt weerstaan, die je graag aan iemand wilt geven.
Bij haar en wonderwaar vind je een uitgebreid aanbod aan happy gifts. Vaak kleurrijk en met een vleugje hippy. Altijd met een hoog “feel good ” gehalte en met veel liefde voor jou uitgezocht. 

Keramiek

In mijn winkel vind u een collectie van mijn handgemaakte keramiek. Deze creëer ik in mijn atelier aan huis waar ook mijn bakoven staat.

Expressie, eindeloos en onbegrensd
Dat is wat iedere creatieveling zich wenst.

Dromenvanger

Inheemse Amerikanen geloven dat de ruimte zowel met goede als slechte dromen is gevuld. Wanneer u een dromenvanger in de buurt van uw bed vrij laat slingeren worden de dromen gevangen. De goede dromen weten door de buitenste gaten van de dromenvanger en langs de zachte veren te glijden. De slechte dromen weten de weg niet, raken verstrikt in de dromenvanger en verdwijnen met het eerste licht van de nieuwe dag.